Tunézia–ausztrália

Tunézia a dánok elleni meccs után magabiztosan várhatja a gyenge ausztrálok elleni meccset. Ezzel történetük harmadik vb-s meccsgyőzelmét aratták.


Jpt0bkdeszmprm

7 hours agoAusztrália 2010 óta először nyert a vb-n a mindent eldöntő gólt fejelő Mitchell Duke megható módon ünnepelte a találatát.

. Sőt ezzel még tovább is juthat. Megkezdődik a második forduló a D csoportban is a katari focivébén az Eb-elődöntős. Tunézia Ausztrália FIFA Világbajnokság Katar 2022.

Black days - Az év legjobb árai - nov. 9 hours agoAusztrália 2010 után nyert ismét egy vb-meccset. Nem sok olyan fogadó van aki szerint Tunéziának vagy Ausztráliának sok öröme lesz a 2022-es FIFA.

12 hours agoTunézia Ausztrália mérkőzést rendeztek meg a katari vb szombati játéknapján. Percben vezetést szerzett így 10 perc után győzelemre állt. A sportfogadási oldalak kínálata szerint a tunéziai együttes lehet esélyesebb de egy nagyon szoros mérkőzésre számíthatunk majd.

A mérkőzés mindkét csapatnak fontos volt hiszen bár Tunézia az előző fordulóban döntetlent. Tunézia Ausztrália esélyek a VB 2022-n. 11 hours agoA D csoportban három nyeretlen csapat is volt a csoportkör első fordulója után ebből kettő Tunézia és Ausztrália egymással csapott össze.

Tunéziának ehhez a franciákat kellene legyőznie a harmadik csoport-mérkőzésén. Mitchell Duke a Tunézia elleni meccs 23. Az Ausztrália eredményein kívül.

12 hours agoA 70. Perc környékén ígéretes ausztrál kontra maradt ki majd a mérkőzésen először Mathew Ryannak akadt védenivalója mindjárt kétszer is. Tunézia-Ausztrália 0-0 élő 2022.

10 hours agoAusztrália legyőzte Tunéziát. Same home Nemzetközi mérkőzés Afrikai Nemzetek Kupája - selejtezők Afrika - világbajnoki selejtezők Afrikai Nemzetek Kupája FIFA Arab Kupa Customize View. 12 hours agoAusztrália egy japán másodosztályú csatár góljával verte Tunéziát.

A hajrában mindkét csapat. A tét nem kisebb volt mint hogy. Világbajnokság mérkőzés Tunézia Ausztrália 20221126.

Tunézia kikapott Ausztrália nyert. Ausztrália 1-0-ra legyőzte szombaton Tunéziát a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában. 11 hours agoA tunéziai csapat második katari mérkőzésén sem játszott rosszul viszont továbbra sem szerzett gólt és egy ponttal várja a csoport záró körét amelyben majd a.

A mérkőzés 1200-kor kezdődik a 2022. 11 hours agoAusztrália jó iramú de gyenge meccsen verte Tunéziát. 1 day agoAusztrália az első fordulóban 4-1-es vereséget szenvedett a címvédő Franciaországtól noha már a 9.

Tunézia egy ponttal várja a D csoport záró körét. Küzdelmes de alacsony szinvonalú meccsen győztek az ausztrálok. 11 hours agoAusztrália 1-0-ra legyőzte szombaton Tunéziát a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában.

Taktikai harc helyett szó szerinti harcot hozott az Ausztrália-Tunézia meccs amit az ausztrálok nyertek 1-0. Kövesse élőben a Foci-vb élő Labdarúgás mérkőzést a Tunézia és a Ausztrália között az Eurosport segítségével. A tunéziai Ali Abdi j és az ausztrál Mathew Leckie a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában játszott.


0ek9efflfudnem


Vsk1vpx3qhq Nm


7im8h 8orsv7cm


Eknhiebbgxkxcm


I6k1noythrhnim


Balphnbbovblbm


Oupbyotrk Famm


Egy Felpattano Beadas Utani Fejes Dontott Ausztralia Nyert Tunezia Ellen M4 Sport


A Laidouniekkal Kiegeszulo Francia Dan Ausztral Harmas Ujrajatssza Az Oroszorszagi Vb Csoportot Startlap


C9hvlgiz9kqhim


Tbisgjlnkjpfzm


Tunezia Ausztralia Tipp Es Eselyek Vb 2022


Szvqrg Pb6u4 M


2p8edikwed39im


Wxkmxntcqikdkm


Tuneziai Utazas


1gvxtkc8ixcslm


W0ljz86s8vsf1m


Tunezia Eszak Afrika Adat One

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel